ZTC rođendan 24.9.

ZTC ROĐENDAN 24.9.2022.

Posljednja subota u rujnu, 24.9. kruna je rođendanskog događanja u Zapadnom trgovačkom centru. Proslava je posvećena zabavi, a nadahnuće je grad Rijeka. U jutarnjem terminu, u 10 sati, započinje glazbeno-komičan kviz „Kvizalište“ s posebnom gošćom, poznatom „lovkinjom“ Moranom Zibar. Ovim putem ZTC poziva, sve zainteresirane za kviz, da se prijave  putem društvenih mreža, no, dovoljno je i svojim dolaskom. Možda je Morana dobra lovkinja, ali nije se još susrela s Riječanima.

U 11 sati će Moranu Zibar , u specijalnom talk show-u, svojim pitanjima izazvati poznati voditelj čije ime nećemo još otkriti 😊

U 12 sati počinje prava modna poslastica,  jedinstvena modna revija „Zajc u ZTC-u“.  HNK Ivana pl. Zajca predstavit će neke povijesne kostime iz svojih predstava izvedenih pred Riječkom publikom. Kako su se odijevali poznati likovi iz predstava pokazati će nam volonteri u kulturi Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku. Sadašnje modne trendove trgovina iz ZTC-a predstavit će popularne influencerice, a djeca iz plesne skupine Lorena prezentirati će novu dječju kolekciju.

U  17 sati počinje Tulum kišnih razdraganaca s Ivankom Mazurkijević i Mrletom. Tko ne zna, Kišni razdraganci su likovi iz slikovnice koji predstavljaju glazbeni uradak autorskog dvojca Mazurkijević/Martinović dok je slikovnica autorski rad akademske kiparice Lane Letović Perčin.

U nastavku slijedi revijalno izdanje  RiSongića na kojem će djeca izvoditi poznate riječke skladbe, a festivalu će se pridružiti i djeca iz projekta PjesmaRica koji  ima misiju približiti najmlađima riječko glazbeno nasljeđe i upoznati publiku s riječkom urbanom pop rock glazbom kroz zborsko pjevanje.

Potom slijedi nastup ženske vokalne skupine „Luštrin“ i  Eni Jurišić, novo glazbeno ime na hrvatskoj glazbenoj sceni. Eni je iznimno talentirana i perspektivna mlada pjevačica svoje generacije. Sudjelovala je u talent show „The Voice“ i stekla veliku popularnost . Snimila je duet s Matijom Cvekom na hitu „Trebaš li me“  koji se  nametnuo  svojim stilom i kvalitetom.

Zadnja subota u mjesecu rezervirana je i za popuste, koji se već tradicionalno održavaju u ZTC-u, svake zadnje subote u mjesecu. Popusti trgovina biti će objavljeni na društvenim mrežama ZTC-a kao i na  web stranici.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart