ZTC rođendan 10.9.

ZTC ROĐENDAN 10.9.2022.

Prva rođendanska subota u ZTC-u, 10.9.,započinje eventima koji su uvod u veliku svečanost kojom ZTC obilježava deset godina od svog otvorenja. U jutarnjem terminu, u 10 sati, počinje predstava za najmlađe „Navijamo za Hrvatsku“ (na etaži E-1) , nakon koje slijedi nastup klape „Intriga“, a koji će trajati do 12 sati.

U 12 sati organizirana je STEM radionica (na etaži E+1 ispred trgovine Müller) gdje se koriste motorizirane LEGO® i K`NEX® kockice kako bi se djecu upoznalo s teorijskim i praktičnim aspektima u područjima znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike (STEM). Predviđeno trajanje radionice je od 12 do 14h, za djecu od 4 do 10 godina.

U poslijepodnevnom terminu, oko 18 sati započinje veliki plesni show skupine FLAME koji će plesati na poznate eurovizijske hitove, ali će plesom svoja umijeća u centru pokazati i mnoge druge skupine kao što su Flashdance unit, Porto Ri, Foliot, Trinity, K2K, Flame. Iznenađenja dana bit će plesni par INSEPARABLE u flashmob formatu, koji će plesati sjedinjeni u poljupcu.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart