ZTC pripremio #backtoschool zabavu uz modnu reviju, pjesmu i ples!
/
/
ZTC pripremio #backtoschool zabavu uz modnu reviju, pjesmu i ples!

ZTC pripremio #backtoschool zabavu uz modnu reviju, pjesmu i ples!

Back to school - ZTC

Moda, pjesma, ples i puno odlične zabave. Tako je izgledala prva rujanska subota u ZTC-u, koja je bila rezervirana za #backtoschool. Uoči lakšeg ulaska u novu školsku godinu, uživali smo u dječjoj modnoj reviji na kojoj su predstavljene nove kolekcije iz trgovina ZTC-a.

Na  #backtoschool dječjoj reviji imali smo priliku vidjeti “najbolje od najboljeg” iz trgovina H&M, C&A, S.Oliver, Idexe i Muller. U ulozi modela fantastično se snašla uvijek vesela ekipa plesnog studija Trinity&Co., uz glazbenu podlogu DJ-a Tommyja. Kroz cijeli program odlično nas je vodila Lota Goleš.

“Danas smo bili zaduženi za organizaciju i koordinaciju modne revije zajedno s portalom Extravagant. Fino smo u cijelu priču ukomponirali naše male plesače, koji su fenomenalno nosili modne kombinacije iz ZTC-a.”

Paola Vukelić, Trinity&Co.

Atmosferu su dodatno zagrijali raspjevani članovi glazbenog projekta “PjesmaRIca”: Karlo Božić, Leda Turato, Sara Dragelj i Maja Bogdanović.

“PjesmaRIca je povezala prvo riječke škole, pa onda i škole iz cijele Hrvatske s jednim ciljem: da obradimo pjesme riječkih pop, rock autora na novi način prilagođen djeci.”

Jelena Fabijan, projekt “PjesmaRIca”

ZTC program namijenjen djeci se nastavlja. Već idućeg vikenda na svoje će doći svi oni koje žele postati TikTokeri ili Youtuberi. Naime, slijedi nam “TikTok influencer” radionica na čelu s popularnim Marcom Cuccurinom uz zanimljiv panel.

Vjerujemo da će puno interesa izazvati i Mini talent show; traže se klinci koji vole pjevati, plesati, glumiti ili nam pak žele otkriti neki svoj drugi talent.

Da biste se mogli prijaviti na ovo zabavno natjecanje, trebate imati između 6 i 16 godina te ispuniti prijavnicu na info pultu ZTC-a. Prijave traju do utorka 05. rujna.

Sretno svima i vidimo se u ZTC-u!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart