Rođendanski vikend u ZTC-u!
/
/
Rođendanski vikend u ZTC-u!

Rođendanski vikend u ZTC-u!

Nakon prvog tjedna škole i povratka brojnim obavezama, riječki vikend začinit će dvodnevna proslava rođendana ZTC-a. Izmjenjivat će se zabavni sadržaji za sve generacije, a u subotu kupce očekuju popusti trgovina te Sretna vrata!

ZTC SUBOTA

Brojne će roditelje i djecu razveseliti Plavi svijet na prvoj etaži centra! Djeca sama oblikuju prostor za igru koristeći inovativnu opremu Plavog svijeta, čime se oslobađa njihova znatiželja i kreativnost! Zabavno i edukativno! Povedite mališane u ZTC i odmah će vam biti jasno zašto djeca obožavaju ovu originalnu aktivnost!

Nagradni kviz „Ljubav je to“ trajat će cijeli dan, zabaviti sve posjetitelje centra i nagraditi one koji se prijave (pitanja naravno nisu teška 😊! Prijaviti se mogu parovi, prijateljice, članovi obitelji, pokažite koliko se dobro poznajete i osvojite nagrade! Od 17:00 sati voditeljsku ulogu preuzima poznati komičar Davor Jurkotić, a u 18 sati u goste dolaze i popularni Đurđa i Franko!

Trgovine ZTC-a pripremile su posebne popuste! Nakon kupovine, na nultoj etaži nalaze se Sretna vrata, gdje s predočenim računom ostvarujete mogućnost dobitka poklon bona ZTC-a. Vrijedi iskušati sreću. Ako vrata zazvone, osvajate poklon bon ZTC-a!

ZTC NEDJELJA

Nedjelja u ZTC proći će u vrlo aktivnom i atraktivnom ritmu! U 9:30 sati priprema se žonglerska radionica i photo booth 360.

U 10:00 sati počinje prvi Tik Tok panel! Obožavate društvene mreže? Pratite influencere, želite znati sve o njihovoj svakodnevici? Odgovore će vam dati Anton Marincel, Iva Matovina i Marco Cuccurin! Marca na Tik Toku prati preko pola milijuna pratitelja, na Instagramu preko 110 tisuća pratitelja, a javnosti je postao poznat nakon što j pobijedio u showu „Zvijezde pjevaju“ u kojem mu je partnerica bila poznata riječka pjevačica Mia Negovetić.

U 11:00 sati očekuje vas Mini Talent Show! Dođite i podržite naše natjecatelje i uživajte u showu za koji će se pobrinuti naši mladi sugrađani!

Na -1 etaži posjetitelje će, od 10:30 sati,  zabavljati klapa Intriga!

Poslijepodne je rezervirano za dječju predstavu “Ekologica AnaBanana“. Predstava je interaktivnog karaktera, zabavna i edukativna, a počinje u 18 sati!

Povedite omiljeno društvo  i iskoristite vikend! Uživajte u sadržajima i kupovini jer kako ZTC poručuje već godinama „Ljubav je to“!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart