Savršeni modeli tenisica za proljetne dane!

Prošetali smo ZTC-om kako bi istražili novosti u trgovinama. Zakoračili smo u Skechers gdje nas je oduševilo šarenilo boja. Skechers je brend koji postoji od 1992. godine, a u 30 godina postojanja ono što nas veže za taj brend je iznimna udobnost. Danas prate najnovije trendove, ali ostaju dosljedni komforu.

Od mnoštva modela, boja, uzoraka, za vas smo izdvojili Skechers UNO modele koji su idealni za ovu sezonu!

Motiv srca nije rezerviran samo za Valentinovo, naprotiv, sam pogled na tenisice sa srcima podiže raspoloženje! Ovo su tenisice s kojima nećete proći nezamijećeno, a ono još bitnije – u njima ćete se osjećati odlično!

Svaka šetnja Korzom, Opatijom Crikvenicom, Malinskom i bilo kojim drugim, dragim mjestom potvrđuje jedno – nose se pastelne boje. One donose poseban mir i ugodne su oku, nisu dominantne, a prate taj osjećaj „proljeća u zraku“. Sketchers stručnjaci imaju izuzetno zapažanje i dobro znaju trendove,  a mint boja je sigurno dobar odabir!

Sketchers ZTC

Fashion hint – ako ste ipak skloniji jarkim bojama i nije vam strano pokazati karakter kroz intenzivan kolorit, brend ima i popularne tenisice u bojama koje će vas oduševiti! Naša preporuka: žuta i magenta!

Sketchers se nalazi na srednjoj etaži ZTC-a, a nakon što odaberete vaš savršen par proljetne obuće, na istoj etaži pronađite i savršen styling! Čekaju vas odlične trgovine kao što su s.Oliver, New Yorker, C&A i H&M!

I ne zaboravite, kako bi vaša kombinacija bila neodoljiva od glave do pete, gdje god da idete, uvijek sa sobom ponesite – osmijeh!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart