ZTC-ova radionica Tunel panel ugostila poduzetnicu Kristinu Ercegović

ZTC-ova radionica Tunel-panel ugostila poduzetnicu Kristinu Ercegović

Nastavljamo sa zanimljivim panel radionicama “Izađi iz tunela neznanja” na kojima zainteresirani kupci, prijatelji i posjetitelji centra dobivaju odgovor na pitanje “Zašto mi to netko prije nije objasnio?”

Na nedavno održanoj radionici “Tunela panela” moderatorica Iva Mladenić ugostila je Kristinu Ercegović, serijsku poduzetnicu i poslovnu savjetnicu za male poduzetnike. Tema biznisa privukla je brojne znatiželjnike koji su saznali razne pojedinosti o tajnama poduzetništva.

Kristina Ercegović stručnjakinja je u području poduzetništva, čest gost na raznim poslovnim konferencijama. predavač na učilištima, piše kolumne i blog te vodi portal Moj novac i istoimenu Facebook grupu.

Na ovoj je radionici objasnila kako izaći iz tunela neznanja u biznisu, koje su klasične pogreške u započinjanju i vođenju vlastitog biznisa te kako upravljati novcem da on ne bi upravljao nama.

Na kraju ovog zanimljivog panela organizirano je darivanje knjiga, a svi su zainteresirani mogli postaviti pitanja vezana uz temu o kojoj je svatko poželio saznati što više, pa i kupiti neku od autoričinih knjiga.

Pratite nas jer nam na “Tunel panel” stiže još mnoštvo zanimljivih sugovornika koji će Ivi Mladenić i publici dati odgovore na razna pitanja o nekoj novoj temi.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart