U ZTC-u održan prvi TikTok panel u društvu poznatih influencera!
/
/
U ZTC-u održan prvi TikTok panel u društvu poznatih influencera!

U ZTC-u održan prvi TikTok panel u društvu poznatih influencera!

ZTC je proslavio svoj 11. rođendan! Tim povodom jučer je bilo posebno gužvovito; održao se prvi TiKTok panel u društvu poznatih influencera.

O poslu influencera, njegovim pozitivnim i negativnim stranama, oprezu i suradnjama, na TikTok panelu govorili su Marco Cuccurin, Iva Matovina i Anton Marincel.

Marco Cuccurin poznati je influencer koji je široj javnosti najpoznatiji po pobjedi u showovima “Zvijezde pjevaju” i “Ples sa zvijezdama”. Njega na TikToku prati preko pola milijuna pratitelja, na Instagramu preko 110 tisuća pratitelja, što je izmamilo brojna pitanja posjetitelja koje je zanimala tajna njegovog uspjeha.

Iva Matovina modna je influencerica iz Rijeke, koja nam je otkrila više o sebi, pozitivnim i negativnim stranama posla, ali i o elementima koje jedna dobra objava mora imati.

Uz odlične savjete, prednosti, ali i izazovne situacije u poslu influencera, na TiKTok  panelu publika je mogla doznati kako kreirati zanimljiv sadržaj. Više o toj temi otkrio je kreator sadržaja Anton Marincel.

Nakon zanimljivog TiKToK panela i radionice, posjetitelji su dobili zadatak snimiti video unutar ZTC-a, u kojem će primijeniti sve što su naučili. Taj isti video trebaju objaviti na Instagram uz hashtag #ztcizazov do nedjelje 17.09. i dobiti šansu osvojiti vrijedne nagrade.

Rođendanski mjesec još traje. Stoga ne propustite posjetiti ZTC, koji je već za idući vikend pripremio brojna druga iznenađenja!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart