Rujan u ZTC-u donosi odlične sadržaje!

I Đurđa i Franko znaju da se najbolja zabava u rujnu sprema u ZTC-u!

Nakon ljetnih avantura mnogima teško pada povratak u rujansku svakodnevicu. Kako bi prilagodba prošla lako, ugodno i zabavno pobrinut će se već u prvim danima rujna riječki ZTC!

Back to school u ZTC-u 02. 9.

Popularni riječki shopping centar omiljen je među klincima i prvo rujansko događanje osmišljeno je baš za djecu! U subotu, 02. 9., sprema se „Back to school“! Idealna je to prilika da saznate sve modne novitete i obavite kupovinu kako bi vaši školarci prve školske dane dočekali spremni! Od olovke do školske torbe, od tenisica do jaknica, sve vas čeka u ZTC-u!  Modna revija počinje u 11 sati,  posebnu koreografiju sprema Trinity plesni studio, a za dobru atmosferu pobrinut će se i polaznici projekta „PjesmaRIca“. U 18 sati djeca će uživati u interaktivnoj predstavi „Ana Banana u prometnoj šumi“.

ZTC SLAVI 09. 9. i 10. 9.

Nakon modne uvertire, slijedi vikend koji će zakuhati atmosferu u Rijeci!

ZTC rođendan slavi dva dana u kojima će hodnike centra ispuniti pjesma, ples,  igra i zabava! Da se nešto sprema u ZTC-u saznali su i popularni Đurđa i Franko (Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca) koji  dolaze na kviz „Ljubav je to“ 09. 9.! Kviz će voditi Davor Jurkotić, a par mogu činiti prijatelji, prijateljice, zaljubljeni svježi parovi, bračni parovi, članovi obitelji jer… sve je to ljubav!  Natjecatelje čekaju darovi, a uz Đurđu, Franka i Davora nema sumnje da vas čeka atmosfera za pamćenje!

Djeca će uživati na STEM igralištu za djecu neuobičajeno plave boje, a kupce čekaju i Sretna vrata. Nakon kupovine, na nultoj etaži centra, nakon što hostesi pokažete račun, prođete kroz Sretna vrata. Ako vrata zazvone, osvajate poklon bon ZTC-a! A popusti, jesmo li spomenuli popuste koji vas očekuju?!

Dan kasnije, 10. 9., ZTC će pokazati da itekako prati trendove jer priprema se Tik Tok radionica i panel (dolazi i popularni influencer Marco Cuccurin), Mini Talent Show, omiljena predstava „Ana Banana“ kao i nastup klape Intriga.! Prijave na Mini Talent Show traju do 05. 9., prijaviti se mnogu djeca od 6 do 16 godina, a prijavnice vas čekaju na info pultu ZTC-a.

Spojite ugodno s korisnim, uživajte u događanjima, a pogledajte i nove kolekcije u trgovinama ZTC-a!

Napomena! ZTC će biti otvoren svake nedjelje u rujnu, a sve informacije o radnom vremenu, trgovinama i novitetima možete svakog trena saznati na ovoj poveznici.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart