Proslavili smo Majčin dan

Proslavili smo Majčin dan

U ugodnom ambijentu West Food & Bara održala se najnovija i najposebnija Gin ‘n’ MakeUp radionica do sada.

Predivno druženje ususret Majčinom danu okupilo je majke i kćeri, sestre i prijateljice koje su provele nezaboravno poslijepodne! Šminkanje, proljetne odjevne kombinacije i puno smijeha, a sve začinjeno ukusnim ginom čini ovu radionicu jednom od omiljenih u našem gradu!

Ovaj uspješan projekt poznate vizažistice Petre Džinić, vlasnice salona Valorise i Manuele Lovrenčić, modne dizajnerica brenda Fashion Disorder i ovog je puta oduševio sve polaznice koje su odlučile proslaviti Majčin dan u najljepšem društvu.

Manuela Lovrenčić odabrala je najzanimljivije stylinge iz trgovina ZTC-a, a Petra Džinić podijelila je korisne i zanimljive make up savjete. Najfinija pizza iz West Food & Bara, gin i tonic i izvrsna atmosfera svima su donijeli osmijeh na lice!

Sve su dame oduševljene organizacijom, uživale su u radionici i druženju te su podijelile svoje dojmove s nama.

“Jako sam zadovoljna makeupom jer sam puno toga naučila. Styling je izlazak iz moje zone komfora, ali to je super i treba se ponekad učiniti, izjavila je Martina Miletić.

Njena je majka Jasna oduševljena i makeupom i stylingom, a posebno vremenom provedenim sa svojom kćeri.

Martina Miletić

Bermude – Europa 92

Sako – Europa 92

Top – H&M

Torbica – Mass

Štikle – Deichmann

Jasna Miletić

Haljina – S.Oliver

Jakna – Europa 92

Torbica – Mass

Sandale – Deichmann

Sestre Tea i Danijela Frlan odlučile su prisustvovati radionici s mamom u pratnji te su također iznimno uživale u zajedničkom vremenu.

Tea Frlan: “Jako sam se zabavila i mislim da bi se ovakva radionica trebala ponoviti.”

Danijela Frlan: “Prezadovoljna sam super osmišljenom radionicom i njenim konceptom, a posebno druženjem s mamom i sestrom. Također bih pohvalila izvrstan styling!”

Tea Frlan

Hlače – S.Oliver

Top – S.Oliver

Torbica – Mass

Sandale – Deichmann

Danijela Frlan

Haljina – S.Oliver

Torbica – Deichmann

Štikle – Deichmann

Peterostruka mama Morena Scotti Andrić trebala je doći u pratnji kćeri koja se razboljela pa je njena prijateljica Klara Toljan s velikim zadovoljstvom stigla u posljednji čas. Obje su uživale u vremenu samo za sebe.

Morena je ugodno iznenađena, puno je naučila o šminkanju, a i sam styling bio je izvan očekivanja te se poklapa s onime što inače nosi.

Klara je oduševljena svime te tvrdi da je ovo bilo jedno nezaboravno iskustvo koje bi rado ponovila. Sve je pogođeno, od šminke, gina i stylinga!

Morena Scotti Andrić

Hlače – C&A

Bluza – S.Oliver

Sako – H&M

Sandale – Deichmann

Klara Toljan

Prsluk – C&A

Torbica – C&A

Top – H&M

Hlače – H&M

Tenisice – Deichmann

Lucija i Seana Rajnović zahvalile su se organizatorima i preporučile radionicu.

Lucija Rajnović: “Svime sam i više nego zadovoljna, radionica je bila jako zanimljiva, a uz stručno vodstvo i malo gina sve je lakše. Posebno mi se sviđa što je makeup pristupačan svima i dostupan drogerijski, a styling je predivan i najradije bih odmah otrčala u trgovinu po te odjevne predmete.”

Seana Rajnović: “Jako sam zadovoljna ovim iskustvom. Majčin dan inače obilježavamo u krugu obitelji, tata nam pokloni cvijeće te ručamo kod kuće ili odemo u restoran. Uvijek uživamo!”

Lucija Rajnović

Top – H&M

Suknja – H&M

Torbica – Deichmann

Sandale – Deichmann

Seana Rajnović

Košulja – C&A

Hlače – C&A

Torba – H&M

Sandale – Deichmann

Predivna radionica za preporuku svima, puno druženja, smijeha i lijepih riječi te korisnih makeup savjeta i odličnih stylinga učinila je proslavu ovog Majčina dana iskustvom o kojem će naše sudionice pričati još dugo!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart