Prosinac u ZTC-u u znaku brojnih događanja!

Prosinac u ZTC-u u znaku brojnih događanja!

Zapadni trgovački centar ulazi u veliko finale godine! Trgovine su spremne sa super idejama za darivanje, a kako bi svojim sugrađanima pripremili nezaboravne trenutke čeka vas i bogat program događanja!

Donatorska izložba „Snagom žene“

Od ponedjeljka, 11.12, prostor centra oplemenit će izložba „Snagom žene“. Iza objektiva našli su se poznati fotografi, ali i ljubitelji fotografije: Žunić, Miletić, Mažar, Božić, Kanjski, Dujić, Spicijarić, Čamić,Vancaš,Polić-Živković,Butković, Grozić,Kurti, Donda. Cilj izložbe je dočarati snagu žene kroz različite motive. Izložba je donatorskog karaktera te cijeli iznos od prodaje fotografija ide u humanitarne svrhe kako bi se olakšao rad Centra za pružanje usluga u zajednici „Ivana Brlić Mažuranić“, Udruga „Uzor“, Utočište za beskućnike „Depaul“, razni odjeli KBC-a, te ostalima u potrebi.

Fotografije će biti izložene u ZTC-u tijekom prosinca. Dana 12. i 13.12. od 16h-18h možete svojim donacijama potpomoći navedene ustanove i za uzvrat dobiti primjerak fotografije u određenom formatu.

Modni buvljak s riječkim influencericama 12.12. i 13. 12. (od 16:00 do 18:00 sati)

Ova dva dana čeka vas i modni buvljak, također, plemenitog karaktera.

Svoju će odjeću i modne dodatke donirati članice Lions cluba Korzo, ali i riječke influncerice. Na taj će način žene svih generacija pronaći nešto za sebe.

Upoznajte članice izuzetno aktivnog Lions cluba Korza i upoznajte Riječanke koje imaju pratitelje iz cijele Hrvatske! Čekaju vas očuvani komadi odjeće i modnih dodataka koje ćete moći uloviti po super cijenama, a sav prihod ide potrebitima.

Odličan program za najmlađe

Brojne obitelji znaju da su najzabavniji trenuci za klince svakog prosinca u ZTC-u! I za kraj ove godine ZTC Rijeka sprema super aktivnosti!

Planirajte dolazak 16.12. jer stiže Djed Božićnjak uz posebne ŠČarolije i ŠČarobne poklone! ZTC je pripremio stotinjak ščarobnih ZETA puzli za najmlađe i to zato što  maskota Zeta dolazi u novom, obnovljenom izdanju.

Djed Božićnjak ostaje u ZTC-u svakoga dana, do 23.12.! U tom periodu dođite na svakodnevna druženja, kreativne radionice i mnoga druga ščuda koja će se izmjenjivati, a sve kako bi mališani uživali i osjetili duh blagdanske čarolije.

22.12. očekuje vas prava glazbena poslastica, nastupit će Sergej Božić koji je nakon nastupa na popularnom TV showu oduševio publiku! 23.12. trenutke će ugrijati i srca zagrijati  Vokalni studio Rijeka!

ZTC je u prosincu otvoren svake nedjelje, uživajte u prosincu i sjajnim ZTC trenucima.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart