Započinjemo sa serijom zanimljivih panel radionica

Izađi iz tunela neznanja

ZTC započinje seriju svojih panel radionica koje će se održavati jednom u mjesecu, pod skupnim nazivom „Izađi iz tunela neznanja“. Želja je projektom postati mjesto okupljanja publike željne informacija o različitim, dragocjenim znanjima. Tako će se uz zanimljive razgovore sa stručnjacima ili vodećim osobama iz različitih područja, doći do praktičnih, ali i ponekad sakrivenih saznanja.

Osnovna misao utkana u sve radionice jest „Da mi je barem to netko ranije objasnio!“, a njihova svrha pružiti više onima koji su željni znati sve o temama koje su aktualne.

Prvi gost Tunel-Panel radionice je poznato lice tv ekrana, Aleksandar Stanković. Urednika i voditelja emisije NU2 ne treba posebno predstavljati. No, ovoga puta on dolazi u Rijeku, u ZTC i kao autor knjige „Depra“. „Depra“ je iskren opis autorove borbe sa depresijom. Vjerujemo da će razgovor s Aleksandrom koji otvoreno progovara o svojoj najvećoj slabosti, pomoći mnogima koji se suočavaju sa sličnim problemima.

Panel radionicu sa Stankovićem vodit će Iva Mladenić, certificirani klinički hipnoterapeut. Iva je jedna od prvih licenciranih terapeuta u Hrvatskoj po svjetski poznatoj RTT (Rapid Transformational Therapy) metodi, začetnice Marise Peer. Već osam godina radi u Rijeci gdje kroz TBT (Terapiju Brze Transformacije) pomaže ljudima da se oslobode različitih ograničavajućih stanja i uvjerenja.

Kako izaći iz tunela depresije saznajte na prvoj panel radionici izlaska iz tunela neznanja.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart