Izađi iz tunela neznanja – Kristina Ercegović

Izađi iz tunela neznanja

ZTC nastavlja seriju svojih panel radionica pod skupnim nazivom „Izađi iz tunela neznanja“ kako bi kupci, posjetitelji i prijatelji centra dobili odgovor na pitanje: Zašto mi to netko prije nije objasnio?

Prva  radionica ugostila Aleksandra Stankovića, autora knjige „Depra“ koja predstavlja iskren opis autorove borbe s depresijom. Stanković je u razgovoru s Ivom Mladenić progovorio o svojoj najvećoj slabosti kako bi tako pomogao mnogima koji se suočavaju sa sličnim problemima.

Naša sljedeća radionica „Tunel-panel“ obrađivat će temu biznisa. Gošća panela je Kristina Ercegović, serijska poduzetnica i poslovna savjetnica za male poduzetnike. Napisala je šest knjiga, piše kolumne i blog, vodi portal Moj novac te istoimenu FB grupu koja broji preko 11 tisuća članova, organizira konferencije, radionice o novcu… Čest je gost  na raznim poslovnim konferencijama, predavač na različitim učilištima i akademijama te mentor i poslovni influencer. Koautorica je prvih stručnih knjiga o mystery shoppingu te knjige Tajna nestalog kupca.  Autorica je knjiga koje promiču poduzetništvo. To su: Sam svoj gazda – kako uspjeti u poduzetništvu unatoč svemu i svima, Najjači si kad si svoj – ljudska strana biznisa, Ne radi se o novcu – radi se o nama.

Kristinin poslovni put započinje u korporativnom sektoru “Plive” . Dvaput je dobila  nagradu za najuspješnije promoviranje mystery shoppinga u Europi, a 2007.g. dobila je CROMINU nagradu za najboljeg mladog menadžera kao prva žena u toj kategoriji. Bila je nominirana za Ženu godine 2009.g. u organizaciji časopisa Zaposlena  te 2018.g. za najbolju poslovnu ženu u Hrvatskoj. Iste godine osvojila je europsku nagradu Female Role Model za poduzetništvo.

S Kristinom Ercegović razgovarat će i ovaj put Iva Mladenić, koja kroz Terapiju Brze Transformacije već desetak godina pomaže ljudima da se ostvare još bolju verziju sebe.

Kako izaći iz tunela neznanja u biznisu, koje su klasične pogreške u započinjanju i vođenju vlastitog biznisa, kako upravljati novcem da on ne bi upravljao nama – saznajte na drugoj panel radionici izlaska iz tunela neznanja.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart