Women’secret

/
/
Women’secret

Tendam je jedna od vodećih europskih grupacija u industriji specijalizirane mode, potkrijepljena dosadašnjim rezultatima, iskustvom i rastom tijekom 140 godina povijesti.

Specijalizirani smo za upravljanje vodećim modnim markama u premium segmentu masovnog tržišta,

a zbroj naših robnih marki: Women’secret, Springfield, Cortefiel, Pedro del Hierro, Hoss Intropia, Slow Love, High Spirits i Fifty, eksponencijalno umnožava opseg i širenje inovativne tvrtke s međunarodnom vizijom. Kolekcije se distribuiraju na gotovo 2000 prodajnih mjesta na četiri kontinenta.

Naši brendovi imaju posebne prednosti koje osiguravaju da su komplementarni brendovi, koji nude fleksibilnost u maloprodajnim formatima i prilagođeni tržištima različitih veličina. Svaki brend ima za cilj određenu publiku i ima vlastite kreativne, dizajnerske i prodajne timove, centre.

Tendam kao kompanija, preuzima izazov upravljanja svojim poslovanjem na učinkovit i ekološki prihvatljiv način te postavlja jasne ciljeve za suočavanje s izazovima industrije u borbi protiv klimatskih promjena i zaštiti okoliša. Procjenjuje najveće rizike  i identificira najbolje mogućnosti za minimiziranje njihovih učinaka.

Mi smo trgovci na malo vođeni informacijama, brojkama, što nam omogućuje stvaranje okruženja dijaloga i interakcije s klijentom, uvijek u središtu svih Tendamovih inovacija. Tvrtka koja je predana pružanju vrijednosti kroz inovacije sve održivijih proizvoda, kreativnost i bezvremenski dizajn.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart