Watch centar

/
/
Watch centar

Watch Centar osnovan je 1994. godine i vodeći je hrvatski uvoznik i distributer poznatih modnih brandova satova i nakita.

Naši brandovi satova i nakita zastupljeni su na 17 vlastitih prodajnih mjesta u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Puli, Makarskoj i Varaždinu, te na više od 50 lokacija diljem Hrvatske. Kako bismo upotpunili vrhunsku uslugu, osigurali smo vlastiti servis satova i nakita, predvođen timom urara i stručnjaka.

Tvrtka je 2017. pokrenula webshop na adresi www.satovi.com koji je vrlo brzo prerastao u najveći i najpopularniji webshop za satove i nakit u Hrvatskoj, s preko 50 najpoznatijih brandova i 5000 artikala u ponudi.

Odnedavno je ponuda na webshopu proširena pa se na njemu sada nalaze i modni dodaci – torbe, novčanici i remeni renomiranih proizvođača kao što su Guess, La Boucle i Secrid.

Veliki izbor poznatih svjetskih brendova garancija je da ćete u Watch Centru uvijek pronaći nešto za sebe i svoje najdraže. Budite u trendu, obogatite svoj stil i izrazite svoju osobnost! Dođi u Watch Centar!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart