Galileo

/
/
Galileo

Galileo je hrvatski brend muške mode osnovan 2002. godine. Od samih početaka, Galileo uspješno približava svjetske trendove domaćoj modi, zadržavajući eleganciju vječne klasike u svakom Galileo komadu. Konstantan razvoj i rad na pomno biranom dizajnu i visokoj kvaliteti materijala, osigurali su Galileu prepoznatljivost i vodeće mjesto među trgovinama muške mode u cijeloj regiji.

Osim Hrvatske, gdje sada ima već 40 prodajnih mjesta, Galileo nastavlja svoju ekspanziju po regiji.
2015 godine otvara svoja vrata u Sloveniji, u kojoj sada broji već 11 prodajnih mjesta te proljeće 2017. godine ulazi u Srbiju gdje danas ima 11 prodajnih mjesta.

Galileo je oduvijek imao jasnu viziju u kojem smjeru želi ići i razvijati se te se tvrtka potpuno okrenula k cjelovitoj ponudi za svakog muškarca. U ponudi se nalaze odijela, sakoi, košulje, hlače, jakne, veste, majice, cipele, satovi, naočale, remeni, ukratko sve što jedan muškarac može trebati, na jednom mjestu. Galileo koncept je spoj kvalitete proizvoda, jedinstvenog dizajna i imidža branda. Branda koji karakteriziraju visoko estetizirana odijela, odijela koja dodatno naglašavaju muževnost. Galileo je utjelovio muškarca za 21. stoljeće, poslovnog ali s dozom urbanosti i naglašene elegancije.

Iako se Galileo može okarakterizirati kao brand za mušku poslovnu modu, on u svom modnom portfelju nudi mušku modu za svaku prigodu; odjeću, obuću i modne dodatke za ležernije, sportske varijante. Imati dobro muško odijelo glavni je prioritet svakog muškarca.

Usvajanjem trendova modernog europskog i svjetskog poslovanja te neprestano unapređujući kvalitetu rada i radnog okruženja, Galileo je danas među vodećim trgovinama Adriatic regije u svom segmentu.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart