Fina

/
/
Fina

Fina je vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga. Nacionalna pokrivenost, informatički sustav prokušan na najzahtjevnijim poslovima od nacionalne važnosti te profesionalnost stručnih timova omogućuju pripremu i provedbu različitih projekata, od jednostavnih financijskih transakcija do najsofisticiranijih poslova u elektroničkom poslovanju.

Građani, između ostalog, u Fini mogu plaćati svoje račune bez naknade ili uz povoljnije naknade, zamijeniti oštećene novčanice, razmijeniti novac u mjenjačnici, izvršiti prijavu/promjenu prijave osiguranika u Obvezni mirovinski fond, obaviti postupak Izbora mirovine te podnijeti prijavu o izboru/promjeni MOD-a. Također, mogu razmijeniti gotov novac, kupiti obrasce, biljege, mjenice, vrijednosne kupone i ugovore o sezonskom radu, slati i primati novac putem Western Uniona.

Građani, također, u poslovnici mogu preuzeti potvrde, preglede i preslike dokumentacije iz Očevidnika redoslijeda za plaćanje, ali i dobiti usmene informacije o osnovama za plaćanje, preuzeti certifikat za pristup e-servisima te se registrirati u sustav e-građani i time dobiti pristup elektroničkim uslugama javne uprave. Jednako tako, bit će omogućena i predaja  zahtjeva za sklapanje SEPA suglasnosti za izravno terećenje te brojne druge usluge.

Poslovnim subjektima dostupne su usluge gotovinskog i bezgotovinskog plaćanja, razmjena novca, preuzimanja dnevnih izvadaka o promjeni i stanju računa, elektroničko poslovanje, digitalni certifikati, slanje obrazaca u e-Servise, poslovne informacije i financijski izvještaji, usluge vezane uz Registar stvarnih vlasnika, usluge REGOS-a te ostale mnogobrojne usluge.

Radno vrijeme

Pon. – Pet. 08:00-20:00

Sub. 08:00-20:00

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart