ZTC darivanjePriređivač kreativnog darivanja je ZTC Zapadni trgovački centar d.o.o.

Svrha Kreativnog darivanja

Darivanje je organizirano kako bi se nagradilo povjerenje pratitelja Instagram profila ZTC Zapadni trgovački centar Rijeka (@ztcrijeka) i dodatno brendirala trgovina Lonci & Poklopci by Bajde.

Trajanje darivanja

Na Instagram profilu @ztcrijeka, od 03. svibnja do 07. svibnja 2022. godine traje darivanje koje poziva na kreativni angažman pratitelja.

Nagrada

Jedan komentator/komentatorica osvaja set šalica na kavu, više o setu na linku: https://bit.ly/3MM0TrV.

Pravila i uvjeti

Pravo na sudjelovanje u darivanju i pravo na poklon trgovine imaju državljani Republike Hrvatske koji imaju navršenih 18 godina u trenutku objave darivanja. Pravo na sudjelovanje u Kreativnom darivanju ostvaruje se ostavljanjem kreativnog komentara na objavu. Komentari uvredljivog i neprimjerenog sadržaja bit će uklonjeni.

Priređivač zadržava pravo konačne odluke o brisanju komentara i diskvalifikaciji korisnika za slučajeve kršenja pravila, te neetičke slučajeve koje u pravilniku nije predvidio. U slučaju otkazivanja darivanja, fanovi profila bit će obaviješteni. Odluku o dobitniku/dobitnici darivanja donosi marketing ZTC-a Rijeka.

Objava dobitnika darivanja

Rezultat darivanja i dobitnik/dobitnica će biti objavljeni najkasnije 09. svibnja 2022. u story objavi uz taggiranje dobitnika/dobitnice. Dobitnik/dobitnica će biti kontaktiran/a u inbox zbog provjere točnosti osobnih podataka, utvrđivanja dobi i radi detalja oko preuzimanja nagrade.

Napomena

Sukladno darivanju u kojem jedan komentator/komentatorica osvaja set šalica za kavu, napominjemo kako se set čaša za kavu ne može zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze prema dobitniku. Nagrada nije prenosiva.

Instagram nije ni na koji način povezan s ovim natječajem.

Preuzimanje nagrade

Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od dana obavijesti dobitnika. Nagrada se preuzima osobno u trgovini Lonci & Poklopci by Bajde, na nultoj etaži ZTC-a Rijeka uz predočenje osobne isprave.

Obrada osobnih podataka

Podatke dobitnika darivanja koristimo isključivo kako bi mogli osigurati preuzimanje i kako bi ispunili uvjete natječaja. Prilikom preuzimanja nagrade, vrši se uvid u osobnu iskaznicu dobitnika te se prikuplja potpis preuzimatelja.

Uvid u korisničko ime i komentar svakog natjecatelja, kao i uvid u objavu o konačnom dobitniku (korisničko ime), mogu imati svi posjetitelji Instagram profila, na kojoj je postavljena objava koja komunicira nagradni natječaj. Podaci dobitnika i kontakt koristit će se jedino i isključivo u svrhe informiranja u vezi preuzimanja seta šalica za kavu i u trgovini radi potvrde identifikacije.

Poduzimamo sve odgovarajuće mjere zaštite povjerljivosti i sigurnosti osobnih podataka i radi toga se osobni podaci koriste isključivo u svrhe ispunjenje obaveza darivanja.

Dobitnik/dobitnica ima pravo na pristup informacijama: potvrdu o obradi osobnih podataka (uključujući kopiju tih podataka) i svrhu obrade, pravo na brisanje (ako su ispunjeni uvjete predviđeni propisima (npr ako je nagrada preuzeta). Dobitnik/dobitnica ima pravo na ispravak: ako su podaci netočni ili nepotpuni, imate pravo ishoditi ispravak odnosno dopunu tih podataka.

Ponavljamo, osobni podaci koriste se isključivo u svrhe ispunjenje uvjeta Kreativnog darivanja.
Kontakt mail: loredana.maras@boe-realestate.com

Dobitnik/dobitnica koji sudjeluje u darivanju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila, te prijavom za sudjelovanje potvrđuje da je upoznat/a sa svrhom korištenja osobnih podataka i postupanja s istima.