Timberland

/
/
Timberland

Timberland je 1973. godine predstavio izvornu originalnu vodootpornu čizmu. Ove vrhunske “žute” čizme postale su podjednako popularne među entuzijastima na otvorenom koji su trebali zaštitu u svim uvjetima, profesionalnim radnicima koji su trebali robusnu pouzdanu opremu i mnogim drugima koji su samo željeli par čizama izvrsnog izgleda. Ove čizme definirale su Timberland brand.

Vizija Timberlanda je biti najveći i najodrživiji outdoor lifestyle brand na Zemlji. Predani smo tome da naš svijet učinimo zelenijim, naše zajednice jačima, a naše proizvode boljim uz manji utjecaj na okoliš. Prema našem mišljenju, stvaranje vrhunskih, lijepo izrađenih proizvoda za boravak na otvorenom i pritom biti odgovoran korporativni građanin neraskidivo su povezani. To je jednostavno način na koji poslujemo.

Od jeseni 2019. Timberland predstavlja kampanju „Nature Needs Heroes“ zajedno s hrabrom najavom da će Timberland do 2025. posaditi 50 milijuna stabala kako bi se pomoglo u borbi protiv razornih učinaka klimatskih promjena u potrazi za zelenijom budućnošću.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart