Pravila

/
Pravila

Kreativno darivanje Facebook stranice ZTC Rijeka

 

Priređivač kreativnog darivanja je ZTC Zapadni trgovački centar d.o.o.

 

Svrha Kreativnog darivanja

 

Darivanje je organizirano kako bi se nagradilo povjerenje pratitelja Facebook stranice ZTC Zapadni trgovački centar Rijeka (@https://www.facebook.com/ZTCRijeka/).

 

O darivanju

 

Na Facebook stranici ZTC Rijeka, od  09. srpnja do 12. srpnja 2022. godine traje darivanje koje poziva na kreativni angažman pratitelja.

 

Jedan komentator/komentatorica osvojit će poklon bon ZTC.a u vrijednosti 200,00kn te poklon bon Vividenti Kalmar za tretman po odabiru (vrijednost bona ovisi o tretmanu, dermalni fileri – bon u vrijednosti 1000,00 kn ili izbjeljivanje zubiju što ovisi o željama osobe).

 

Pravila i uvjeti
Pravo na sudjelovanje u darivanju i pravo na poklon imaju državljani Republike Hrvatske koji imaju navršenih 18 godina u trenutku objave darivanja. Pravo na sudjelovanje u  Kreativnom darivanju ostvaruje se ostavljanjem kreativnog komentara na objavu. Komentari uvredljivog i neprimjerenog sadržaja bit će uklonjeni.

 

Priređivač zadržava pravo konačne odluke o brisanju komentara i diskvalifikaciji korisnika za slučajeve kršenja pravila, te neetičke slučajeve koje u pravilniku nije predvidio. U slučaju otkazivanja darivanja, fanovi profila bit će obaviješteni. Odluku o dobitniku/dobitnici darivanja donosi marketing ZTC-a Rijeka.

 

Objava dobitnika darivanja
Rezultat darivanja i dobitnik/dobitnica će biti objavljeni najkasnije 15. srpnja 2022. kao update objave o darivanju. Dobitnik/dobitnica će biti kontaktiran/a u inbox zbog provjere točnosti osobnih podataka, utvrđivanja dobi i radi detalja oko preuzimanja nagrade.

 

Napomena
Sukladno darivanju u kojem jedan komentator/komentatorica osvaja poklon bonove važno je napomenuti kako isti nisu zamjenjivi. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze prema dobitniku. Nagrada nije prenosiva.

 

Facebook nije ni na koji način povezan s ovim kreativnim natječajem.

 

Preuzimanje nagrade
Rok za preuzimanje bonova je 30 dana od dana obavijesti dobitnika.

 

Obrada osobnih podataka
Podatke dobitnika darivanja koristimo isključivo kako bi mogli osigurati preuzimanje i kako bi ispunili uvjete natječaja.  Prilikom preuzimanja nagrade, vrši se uvid u osobnu iskaznicu dobitnika te se prikuplja potpis preuzimatelja.

 

Uvid u korisničko ime i komentar svakog natjecatelja, kao i uvid u objavu o konačnom dobitniku (korisničko ime), mogu imati svi posjetitelji Facebook stranice ZTC Rijeka, na kojoj je postavljena objava koja komunicira nagradni natječaj. Podaci dobitnika i kontakt koristit će se jedino i isključivo u svrhe informiranja.

 

Poduzimamo sve odgovarajuće mjere zaštite povjerljivosti i sigurnosti osobnih podataka i radi toga se osobni podaci koriste isključivo u svrhe ispunjenje obaveza darivanja.

 

Dobitnik/dobitnica ima pravo na pristup informacijama: potvrdu o obradi osobnih podataka (uključujući kopiju tih podataka) i svrhu obrade, pravo na brisanje (ako su ispunjeni uvjete predviđeni propisima (npr ako je nagrada preuzeta). Dobitnik/dobitnica ima pravo na ispravak: ako su podaci netočni ili nepotpuni, imate pravo ishoditi ispravak odnosno dopunu tih podataka.

 

Ponavljamo, osobni podaci koriste se isključivo u svrhe ispunjenje uvjeta Kreativnog darivanja. Kontakt mail: loredana.maras@boe-realestate.com

 

Dobitnik/dobitnica koji sudjeluje u darivanju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila, te prijavom za sudjelovanje potvrđuje da je upoznat/a sa svrhom korištenja osobnih podataka i postupanja s istima.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart